фото: president.gov.ua, УикипедияУкраинският президент Владимир Зеленски не се страхува от директен

...
фото: president.gov.ua, УикипедияУкраинският президент Владимир Зеленски не се страхува от директен
Коментари Харесай

Зеленски: Не ме е страх от Путин. Ще си върнем Крим

фото: president.gov.ua, Уикипедия

Украинският президент Владимир Зеленски не се опасява от пряк разговор с съветския президент Владимир Путин. Украинският държавен глава направи това изказване във вторник в изявление за " Евронюз ".

 

" Не се опасявам от пряк разговор с съветския президент. Смятам, че това е вярно. Ако имаме опция да приказваме и резултатите от тези договаряния могат да оказват помощ да се приближим до преустановяване на войната.

Това би трябвало да се направи, без значение от това по какъв начин реагират разнообразни хора или разнообразни райони. Ако няма разговор, няма да има резултат ", сподели Владимир Зеленски.

Президентът на Украйна Владимир Зеленски призна за неналичието на ефикасна интернационална платформа за разискване на въпроса за собствеността на Крим, само че разгласи желанията си да върне полуострова.

" Ще го върнем назад. Но няма сериозна и ефикасна платформа за разискване на този въпрос, като се изключи нашите интернационалните договаряния и съглашения с нашите задгранични сътрудници, които доведоха до наказания и напън върху Русия ", сподели той в изявление за Euronews във вторник. години не основават солидна платформа, която да повдигне този въпрос. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР